Werkplaats

VOOR ONDERHOUD EN REPARATIES AAN UW FIETS          MOET U BIJ PCS ZIJN

 

WERKPLAATS BORD OL

                                   Werkplaats ingan Overlanderstraat

Bij PCS Fietsspecialist weten we hoe belangrijk het voor onze klantenis om snel en vakkundig geholpen te worden. Goede service betekent daarom dat we ook na een aankoop voor u paraat staan. Voor reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt kuntu bij ons terecht. Wij hebben hiervoor het gereedschap, de ervaring en de kennis in huis.

WERKPLAATS OL

                             Mike in de werkplaats Overlanderstraat

PCS Fietsspecialist is een Bovag-erkend fietsbedrijf. Met een BOVAG fietsbedrijf kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is aan te raden om ieder jaar een onderhoudsbeurt aan uw fiets te laten uitvoeren bij PCS Fietsspecialist. Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verhelpt, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. Daarnaast is uw fiets na onderhoud bij PCS Fietsspecialist weer tip-top in orde voor vele veilige kilometers. Tijdens het onderhoud wordt de gehele fiets gecontroleerd en afgesteld op vele punten. E-bikes worden ook voorzien van nieuwe software, uitgelezen op foutcodes, en gekalibreerd.

                     werkplaats zuid Danny

                                        Danny in de werkplaats Zuidersteeg

Voor een onderhoudsbeurt van een fiets betaalt u bij PCS Fietsspecialist € 49,95,en voor een electrische fiets is dit € 69,95. De Sparta Ion modellen zijn € 89.95  Dit is exclusief te vervangen materialen en montage daarvan. Wij streven ernaar om de fiets zo snel mogelijk weer voor u klaar te hebben staan.

Wij werken op afspraak en dan doen wij ons best om de fiets 's middags klaar te hebben als U die 's morgens gebracht heeft.